Gril s udírnou El fuego - Edmondton

Neohodnoceno

Představujeme vám gril s udírnou Edmondton s bočním přikládáním, který lze využít jako klasický gril pro přípravu pokrmů přímým žárem nebo jako udírnu, kdy díky pomalému a šetrnému vaření při nízkých teplotách, zejména při uzení pod 100 °C, zachovávají potraviny přirozenou šťavnatost.

 

Můžeme doručit do:
31.7.2024
5 999 Kč
skladem u dodavatele

Gril s udírnou El fuego - Edmondton.

 

komplet grilu s udírnou edmondton obsahuje:

  • Gril s bočním přikládáním (práškově lakovaná ocel)
  • Poklop s rukojetí pro zkrácení doby přípravy pokrmů a udržení teploty
  • Komín s uzavírací klapkou
  • Teploměr
  • Dvojitý rošt - hlavní rošt + závěsná police
  • Otevírací klapka ohniště
  • Přední a spodní police
  • Praktické kolečka

 

Specifikace grilu s udírnou edmondton 

  • Hmotnost: 22 kg
  • Rozměry: 121 x 121 x 55 cm
  • Pracovní výška: 84 cm
  • Plocha grilu: 66 x 35 cm
  • Plocha přídavného grilu: 32 x 31 cm
  • Přední police:  61 x 17 cm
  • Spodní police: 57 x 30 cm
  • Průměr kola: 25 cm

 

Proč se vyplatí zvolit naš gril s udírnou edmondton ?

Gril s udírnou Edmondton byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů a navržen tak, aby byl bezpečný a stabilní.

 

Edmondton má boční přikládání a dvě komory s roštem. V obou komorách lze zapálit oheň a využívat jako klasický gril, kdy se jídlo připravuje nad žhavými uhlíky. Komory mají poklop s rukojetí pro zkracení grilovací doby a udržení vnitřní teploty. Na hlavní komoře je integrovaný teploměr, který umožňuje dokonalou kontrolu procesu přípravy.

Na grilu jsou dvě velká kola pro snazší a rychlejší přesun. Také má dvě praktické poličky, které umožňují mít potraviny, koření a potřebné příslušenství na jednom místě

Gril s udírnou Edmondton lze využít i jako udírna. Díky teplotě nižší než 100 °C  se vaše jídlo připravuje pomalu a šetrně, a téměř neztrácí šťavnatost, protože při těchto nízkých teplotách se velmi málo odpařují tekutiny (na rozdíl od běžné přípravy při teplotách až 300 °C), a jídlo se proto nikdy nevysuší.

Čím déle je jídlo na grilu ponecháno, tím intenzivnější je kouřová příchuť v jídle výrazná. Aroma lze navíc zvýraznit přidáním různých druhů dřeva, např. třešňového, olšového nebo švestkového, které se v ohni dále zjemňují. Máte tedy mnoho možností, jak dosáhnout své individuální chuti nebo jen najít rozmanitost ve vůni!

 

 

 

Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše udírny nebo grily zde. Zaručeně si vyberete.

 

Další příslušenství k našemu grilu s udírnou najdete v kategorii příslušenství k udírně nebo v kategorii doplňky ke grilům.

zde také naši prvotřídní dřevní štěpku.

 

Kód Kód: 1618
Jméno značky: El Fuego
Kategorie: Grily
Hmotnost: 24 kg