Představujeme vám gril s udírnou (smoker) Buffalo s bočním přikládáním, které lze využít jako klasický gril pro přípravu pokrmů nepřímým žárem nebo jako udírnu, kdy díky pomalému a šetrnému pečení při nízkých teplotách, nebo při uzení pod 100 °C, zachovávají potraviny přirozenou šťavnatost.
Gril s udírnou El fuego - Buffalo.
komplet grilu s udírnou Buffalo obsahuje:
- Gril s bočním přikládáním (práškově lakovaná ocel)
- Poklop s rukojetí pro zkrácení doby přípravy pokrmů a udržení teploty
- Komín s uzavírací klapkou
- Teploměr
- Dvojitý litinový rošt - hlavní rošt + závěsná police
- Otevírací klapka ohniště
- Přední a spodní police
- Pohodlná rukojeť
- Kolečka pro přepravu
- Háčky na zavěšení náčiní
- Vestavěný otvírák na láhve
Specifikace grilu s udírnou Buffalo
- Hmotnost: 58 kg
- Rozměry: 155 x 132 x 78 cm
- Plocha grilu: 99 x 46 cm
- Plocha přídavného grilu: 39 x 30 cm
Proč se vyplatí zvolit naš gril s udírnou Buffalo ?
Gril s udírnou Buffalo má zesílenou stěnu 1 - 2,5 mm, byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů a navržen tak, aby byl bezpečný a stabilní.
Buffalo má boční přikládání a dvě komory s litinovým roštem. V obou komorách lze zapálit oheň a využívat jako klasický gril, kdy se jídlo připravuje nad žhavými uhlíky. Komory mají poklop s rukojetí pro zkracení grilovací doby a udržení vnitřní teploty. Na hlavní komoře je komínek s uzavíratelnou klapkou a integrovaný teploměr, který umožňuje dokonalou kontrolu procesu přípravy.
Na grilu jsou dvě velká kola a rukojeť pro snazší a rychlejší přesun.
Gril má také háčky na zavěšení náčiní, dvě police, které umožňují mít potraviny, koření a potřebné příslušenství na jednom místě a vestavěný otvírák.
Gril s udírnou Buffalo lze využít i jako udírna. Díky teplotě nižší než 100 °C se vaše jídlo připravuje pomalu a šetrně, a téměř neztrácí šťavnatost, protože při těchto nízkých teplotách se velmi málo odpařují tekutiny (na rozdíl od běžné přípravy při teplotách až 300 °C), a jídlo se proto nikdy nevysuší.
Čím déle je jídlo na grilu ponecháno, tím intenzivnější je kouřová příchuť v jídle výrazná. Aroma lze navíc zvýraznit přidáním různých druhů dřeva, např. třešňového, olšového nebo švestkového, které se v ohni dále zjemňují. Máte tedy mnoho možností, jak dosáhnout své individuální chuti nebo jen najít rozmanitost ve vůni!
Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše udírny nebo grily zde. Zaručeně si vyberete.
Další příslušenství k našemu grilu s udírnou najdete v kategorii příslušenství k udírně nebo v kategorii doplňky ke grilům.
A zde také naši prvotřídní dřevní štěpku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.