Digitální teploměry: Nezbytný pomocník pro dokonalé grilování a uzení Každý milovník grilování a uzení ví, že správná teplota je klíčem k dokonalé přípravě masa. Digitální teploměry jsou dnes nepostr...
Rady a tipy
Pěstování rostlin ve vyvýšených záhonech se stává stále populárnější volbou pro zahradníky různých úrovní zkušeností. A pokud hledáte ideální způsob, jak vylepšit vaši zahradu, naše dřevěné vyvýšené z...
Základy uzení v dřevěné udírně Nejprve trocha teorie. Dle významového slovníku je uzení „úprava potravin teplým, nebo studeným kouřem vzniklým hořením dřeva“. Takto je potřeba k samotnému u...
NÁVOD K SESTAVENÍ NAŠICH DŘEVĚNÝCH UDÍREN 1. Takto od nás obdržíte svou novou dřevěnou udírnu (malé a střední udírny v jedné krabici, velké udírny ve 2 krabicích). Vše je zabaleno a čeká jen...
Rady pro výběr udírny Kovová, nebo dřevěná? Dřevěná udírna obecně lépe izoluje a rychleji se nahřívá a především lépe drží teplo. Na uzení v zimě je určitě vhodnější dřevěná udírna p...