Rady a tipy
Výpis článků
Ve vaší domácnosti může vzniknout něco víc než jen pálenka — může to být destilát přesně podle vašich představ. Když máte dobrý přístroj, kvalitní materiály, správný ohřev a dobré funkce, nemusíte opa...
Základy uzení v dřevěné udírně Nejprve trocha teorie. Dle významového slovníku je uzení „úprava potravin teplým, nebo studeným kouřem vzniklým hořením dřeva“. Takto je potřeba k samotnému u...
NÁVOD K SESTAVENÍ NAŠICH DŘEVĚNÝCH UDÍREN 1. Takto od nás obdržíte svou novou dřevěnou udírnu (malé a střední udírny v jedné krabici, velké udírny ve 2 krabicích). Vše je zabaleno a čeká jen...
Rady pro výběr udírny Kovová, nebo dřevěná? Dřevěná udírna obecně lépe izoluje a rychleji se nahřívá a především lépe drží teplo. Na uzení v zimě je určitě vhodnější dřevěná udírna p...
