Představujeme udírnu a gril 3v1 na dřevěné uhlí.
Díky všem svým vlastnostem a funkcím vám pomůže připravit dokonalé jídlo, které dodá vašim hostům jedinečný chuťový zážitek při každém venkovním setkání - na výběr máte spoustu možností - grilování, smažení, dušení v páře a uzení!
Grilování i uzení bude hračkou.
SmokeHouse GM8000 - Gril s udírnou 3v1 - na dřevěné uhlí
komplet grilu s udírnou obsahuje:
Modulární konstrukce 3v1, která lze vzájemně kombinovat nebo používat i samostatně
- Horní víko s teploměrem, rukojetí a uzávěrem
- Střední modul s rukojetí a dvířky
- Ohniště na stabilních nožkách s dvířky
Mezi moduly můžeme umístit misky a rošty, které jsou součástí sady
- 2 smaltované misky (na vodu a podpalování dřevěného uhlí)
- 2 chromované rošty na vaření a smažení
- Další rošt (na dřevo)
Specifikace grilu s udírnou
- Šířka grilu: 47 cm
- Výška grilu: 78 cm
- Hloubka grilu: 41 cm
- Hmotnost: 5 kg
- Typ: dřevěné uhlí
- Materiál: práškově lakovaná ocel
- Barva: černá se stříbrnými prvky
- Rozměry dvířek: 12 x 13,5 cm
- Průměr roštu na vaření: 37,5 cm
- Průměr roštu na dřevěné uhlí: 25 cm
- Průměr teploměru: 5 cm
- Průměr nastavitelného otvoru: 10 cm
- Rozměry kartonové krabice: 45 x 45 x 26 cm
Proč se vyplatí zvolit náš gril s udírnou?
Grilování
Jste příznivci tradičního grilování?
Nic těžkého, spotřebič umožňuje i tuto tradiční formu.
Do spodní mísy ohniště umístěte uhlí nebo jiné podpalovací prostředky,
výše umístěte rošt.
Pokud chcete proces přípravy urychlit a použít uzávěr a teploměr, zakryjte rošt víkem.
Uzení
Jste příznivcem domácích výrobků?
Uzení není vůbec složité. S tímto přístrojem můžete své oblíbené výrobky dokonale vyudit, a to i na vlastní zahradě nebo na terase.
1) Do spodní mísy ohniště vložte uhlí nebo jiné podpalovací prostředky,
2) Na další, nejmenší rošt těsně nad miskou umístěte dřevo, které nejlépe obohatí chuť,
3) Pokud chcete zabránit vysychání uzených potravin, umístěte misku s vodou výše,
4) Přísady určené k uzení umístěte na nejvyšší rošt nebo je zavěste na speciální držáky zabudované ve víku.
Vaření v páře
Jste příznivci zdravějších potravin?
Žádný problém, jídlo můžete kdykoli připravovat v páře - stále na stejném grilu.
1) Do spodní mísy topeniště vložte uhlí nebo jiné podpalovače.
2) Výše umístěte misku s vodou,
3) Umístěte rošt s produktem přímo nad něj.
Při uzení můžete pokrm také vařit v páře - stačí jej položit na spodní rošt - těsně nad misku s vodou.
Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše udírny nebo grily zde. Zaručeně si vyberete.
Další příslušenství k našemu grilu s udírnou najdete v kategorii příslušenství k udírně nebo v kategorii doplňky ke grilům.
A zde také naši prvotřídní dřevní štěpku.