Uzení, nakládání a konzervování masa

Neohodnoceno

Představujeme vám knihu Uzení, nakládání a konzervování masa, která obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb.

199 Kč
Momentálně nedostupné

Kniha Uzení, nakládání a konzervování masa.

 

CO SE DOČTEME V KNIZE uzení, nakládání a konzervování masa?

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování.

 

 

 

Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše knihy o uzení zde. Zaručeně si vyberete.

Kód Kód: 1095
Jméno značky: Grada
Kategorie: Literatura
Hmotnost: 0.5 kg